· · Komentari: 0
MOĆNO

Met Gala 2022: Pet NAJRASKOŠNIJIH IZDANJA na crvenom tepihu - sve oči su bile uprte u njih (FOTO)

Met Gala jedan od najvećih modnih događaja razvukao je svoj crveni tepih u NJujorku za neke od najpoznatijih svetskih zvezda

1651563940_pjimage---2022-05-03T094522.718.jpg
Foto: Profimedia

Ovogodišnji kodeks oblačenja - "pozlaćeni glamur", koji priziva američko doba ekonomskog procvata iz kasnog 19. veka - izazvao je debatu na društvenim medijima.

Neki su se podsmevali odabiru teme dok se američke radne porodice bore da sastave kraj s krajem usred najveće inflacije u četiri decenije i ekonomije koja se upravo smanjila u poslednjem kvartalu.

*Glumica Blejk Lajvli pozira na crvenom tepihu nakon što je iznenadila publiku tako što je rasklopila svoju haljinu i otkrila još jednu dužu haljinu

Pročitajte još: Ovo je njihov odgovor na "POZLAĆENI GLAMUR"! Pogledajte PET NAJBOLJE OBUČENIH dama na ovogodišnjoj Met Gali (FOTO)

Jedan od prisutnih, glumac Riz Ahmed, stigao je obučen kao šik radnik. „Ovo je omaž radnicima imigrantima koji su sačuvali zlatno doba pozlaćenog doba“, rekao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kona Hatcher (@konahatcher)

*Pevačica i tekstopisac Tejana Tejlor i model Vini Harlou oduševile su publiku u svojim ansamblima

Akcija prikupljanja sredstava se vratila na svoj uobičajeni termin početkom maja nakon što je pandemija koronavirusa primorala da otkaže događaj 2020. i odložio prošlogodišnji do jeseni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @metballll

*Osvajačica zlatne medalje na olimpijskim igrama u snoubordu Kloi Kim

Oko 400 imena iz sveta muzike, filma, mode i sporta šepurilo se svojim stvarima na raskošnoj kostimografskoj paradi na stepenicama Metropoliten muzeja umetnosti.

*Manekenka Gigi Hadid nosi potpuno crvenu kombinaciju

Među zvanicama je bila i bivša predsednička kandidatkinja Hilari Klinton, koja je rekla da dolazi prvi put posle 20 godina da proslavi modu i duh Amerike.

Pročitajte još: Modni kritičari UŽASNUTI! 10 NAJGORE OBUČENIH zvezda na Met Gali 2022 (FOTO)

Ulaznice za čuveno prekoračenje koštaju 35.000 dolara, a stolovi koštaju do 300.000 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

*Modni dizajner Pjerpaolo Pičoli pokazuje ružičasto modno izdanje glumice Glen Kluoz

Zabava prikuplja milione dolara za Institut za kostime Metropoliten muzeja umetnosti, muzej mode čiji je desetine hiljada eksponata zatvoreno za širu javnost.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.