Udala se Kortni Kardašijan: Rijaliti zvezda rekla DA Travisu Barkeru (FOTO)

Nevena Todosijević

16. 05. 2022. 000000 08:19

Photo: Profimedia

Zvezda rijalitija i muzičar su se venčali u Santa Barbari uz prisustvo nekoliko bliskih prijatelja i članova porodice. „Morali su ovako da se venčaju pre svog velikog italijanskog venčanja, koje će se uskoro dogoditi“, kaže izvor za People. „Cela porodica, uključujući i svu decu su veoma uzbuđeni.

Kortni Kardašijan i Travis Barker verili su se u oktobru 2021. na plaži u Kaliforniji. Par je bio u vezi nešto manje od godinu dana kada je roker Barker zaprosio rijaliti zvezdu. Proslava je nastavljena posle večere iznenađenja za obe porodice.

NJihova prethodna ceremonija, koja nije bila pravno obavezujuća, održana je nakon dodele Gremi nagrada 2022. oko 2 sata ujutru po lokalnom vremenu u kapeli zajedno sa imitatorom Elvisa Prislija koji je vodio ceremoniju.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji(FOTO)

Kardašijan i Barker nisu dobili dozvolu za brak, a Kortni je nekoliko dana kasnije pojasnila da to nije bio legalan brak. „Jednom davno u jednoj zemlji daleko, daleko (Las Vegas) u 2 sata ujutro, nakon epske noći i malo tekile, kraljica i njen zgodni kralj odvažili su se na kapelu sa Elvisom i venčali se (bez licenca),“ napisala je ona za seriju svojih fotografija.

Kardašijan i Barker  takođe pokušavaju da imaju dete, kako je zabeleženo u ovoj sezoni Kardašijanovih. Oboje već imaju decu  iz prethonih brakova - Kortni sinove Mejsona (12) i Rejna (7), kao i ćerku Penelope (9) sa Skotom Dizikom, dok Barker ima sina Landona (18) i ćerku Alabamu (16) sa bivšom suprugom Šanom Moakler.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO: