Ćerka Hajdi Klum zablistala u MAMINOJ HALJINI na proslavi MATURE: Evo kako je iznela haljinu supermodela devedesetih (FOTO)

Katarina Nikolić

17. 05. 2022. 000000 20:20

Foto: Jutjub Printskrin/VOGUE Germany

Dok trepnete, i ona je odrasla. Ćerka Hajdi Klum, Leni Klum nedavno je proslavila matursko veče. Kada je došlo vreme da izabere svoju odeću, 18-godišnjakinja je odlučila da zaobiđe prodavnice i kupila je pravo iz ormana maminu haljinu. 

Pročitajte još: Glumica serije "Dadilja" progovorila o teškim trenucima u životu - Trebalo bi da se zapitamo šta radimo

„Matursko veče u maminoj haljini“, napisala je Leni ispod serije slika i snimaka na Instagramu na kojima nosi šik haljinu bez bretela. "Reciklirani izgled" upotpunila je delikatnom ogrlicom, blistavom tašnicom Alekander Vang i frizurom sa blagim talasima. 

Hajdi (48) naizgled je odobravala Leniin izbor, ostavljajući srca u komentaru ispod slike.  

Ovo nije prvi put da je Leni krenula maminim modnim stopama. Tinejdžerka — čiji je tata italijanski biznismen Flavio Briatore, a odgajali su ga Hajdi i njen sada bivši muž Sil — debitovala je kao model u decembru 2020, pojavivši se na naslovnoj strani nemačkog "Voga" za januar/februar 2021, zajedno sa svojom mamom.

Mesec dana kasnije, debitovala je na pisti tokom Nedelje mode u Berlinu jesen/zima 2021, pojavivši se u digitalnoj prezentaciji koja je promovisala nekoliko dizajnera, uključujući Kavijara Goša i Majkla Sontaga .

„Nadam se da bez obzira gde se nalaziš, uvek nosiš ono što sam ti dala u proteklih 16 godina“, napisala je Hajdi u objavi na Instagramu u decembru 2020. "Za velike odluke u životu, ali i za one veoma male. Čak i ako često ne želite da čujete mamin pametan savet, evo još jednog: nikada ne radi ono što ne želiš i uvek slušaj svoj instinkt"

Nastavila je: „Sigurna sam da te čeka uzbudljivo vreme  "Vog" je najbolji način da započneš karijeru o kojoj sanjaš. Čak i ako mi je malo teško da te pustim u ovaj svet, ja ću uvek raditi sve da budeš srećna i da ti se snovi ostvare. Ponosna sam što sam ti mama!"

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU