Oglas
· · Komentari: 0
poznati par

Ben Aflek prokomentarisao vezu sa Dženifer Lopez u novom intervjuu: Glumac tajnovit

Ben Aflek i Dženifer Lopez oduševili su obožavaoce širom sveta kada su početkom ove godine obnoavili vezu nakon 16 godina. Sve vreme su u centru pažnje, ali par i dalje ostaje prilično privatan kada su u pitanju razgovori o njihovoj vezi.

1638431834_profimedia-0631598908.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U novom intervjuu za Vall Street Journal, Ben Aflek je podelio nekoliko detalja o ljubavi sa Dženifer.

Otvoreno je rekao da smatra da mudrije da o tome ćuti.

Na pitanje da li bi pričao o njihovoj vezi, rekao je: „Možete da nagađate o tome, ali jedna od težih lekcija koje sam naučio je da nije pametno sve deliti sa svetom", prenosi britanski Hello. 

Pročitajte još: Rijana proglašena nacionalnim herojem: Kako je pevačica došla na istorijski događaj? (FOTO)

Malo otvorenije je govorio o o tome kako se oseća sada kada je ponovo sa Dženifer, kaže da je „definitivno lepo“:

- I, znate, jedna od stvari koje sada zaista cenim u svim aspektima mog života je to što se sve dešavalo prirodno - rekao je on.

- Moj život sada ne odražava samo osobu kakva želim da budem, već onako kako se zaista osećam – što nije savršeno, već neko ko se veoma trudi i veoma mu je stalo da bude pošten, autentičan i odgovoran. Nešto ću možda jednog dana ispričati o nama.

Pročitajte još: Pogrešne cipele su upropastile PREDIVNU HALJINU: Modni promašaj Demi Mur o kojem pričaju SVI (FOTO)

Par je prošle nedelje zajedno sa porodicama proslavio prvi Dan zahvalnosti otkako su ponovo zajedno.

Par je prvi put počeo da se zabavlja 2002. godine nakon što se upoznao na snimanju zajedničkog filma Gigli i ubrzo potom se verio. Trebalo je da se venčaju u septembru 2003, ali su odložili venčanje i na kraju raskinuli u januaru 2004. godine.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas