Adel na košarkaškoj utakmici u spoju koji je sve popularniji: Napravila balans elegancije i opuštenog izgleda (FOTO)

Kristina LJubisavljević

21. 05. 2022. 000000 21:30

Foto: profimedia

Nakon što se prošle godine razvela od Sajmona Konekia, pevačica Adel je pronašla svoju mirnu luku u sadašnjem dečku Rič Polu. Na fotografijama je sve vreme vidimo nasmejanu u društvu dečka, a njeni stajlizmi postali su inspiracija mnogim damama.

Zaljubljeni par viđen je juče na NBA utakmici u Los Anđelesu. Rič je jedan od najpoznatijih košarkaških agenata, pa je Adel često viđena na utakmicama.

Pročitajte još: Aleksandra Ambrozio prošetala crvenim tepihom u Kanu ovako obučena: Oduševila prisutne neobičnim haljinama (FOTO)

Pevačica je za ovu opušteniju priliku napravila spoj dnevnog i elegantnog stajlinga. Odlučila se za uže teksas pantalone i širu košulju istog materijala i boje. Ovaj spoj je sve popularniji, a vidimo da je osvojio i Adel. Obuvši klasične bež salnoke celokupnog tajlingu dodala je dozu umerene elegancije.

Da je par u stabilnom odnosu pokazuje njihova nedavna odluka. Naime, počeli su zajednički život i kupili vilu koja je pripadala Silvesteru Staloneu na Beverli Hilsu početkom godine. Adel je sve i potvrdila kada je podelila fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi kako drži ključeve svog novog doma.