· · Komentari: 0
stil

Eva Longoria oduševila raskošnom haljinom na crvenom tepihu u Kanu: Priklonila se trendu koji vlada svetom (FOTO)

Glumica Eva Longoria prošetala se crvenim tepihom na filmskom festivalu u Kanu

1652857501_profimedia-0692210609.jpg
Foto: Profimedia

Kanski filmski festival otvoren je na jugu Francuske sinoć. Crveni tepih okupio je brojne poznate ličnosti iz sveta filma. Nakon što je festival odložen 2020. godine, a održan pod strogim zdravstvenim uslovima 2021. godine, sada se sve vratilo u punom glamuru.

Jedna od poznatih ličnosti čije se pojaljivanje čekalo je glumica Eva Longorija (47). Lepa Eva je bila oličenje glamura u poluprozirnoj crnoj haljini dok je šetala crvenim tepihom na 75. manifestaciji Kanskog festivala. Raskošnu haljinu prati suknja sa volanima i šljokice, sve ono što ovogodišnja moda donosi.

Pročitajte još: Haljina Dženifer Lopez je sve što nam je potrebno ovog leta: Jednostavnost kao večiti trend (FOTO)

Foto: profimedia

Zvezda je raskošnu haljinu uparila sa optočenom ogrlicom koja u potpunosti ide uz njen vrat i crnim, elegantnim cipelama.

Longoria i za ovo pojavljivanje ističe smeđe oči dubokom, tamnom šminkom, a usne je ostavila u neutralnoj, bež nijansi čime je u potpunosti ispoštovala važno pravilo šminkanja.

Ranije tog dana za dnevno pojavljivanje Eva se priklonila boji koja je ove godine osvojila žene širom sveta - narandžastoj. Glumica je ponela široki narandžasti sako i takođe širok kroj pantalona, ali kraćih. Ispod sakoa nosi srebrni metalik korseta. Metalik se lepo upario sa živopisnom narandžastom, pa ukoliko se pitate kako da ponesete narandžasto odelo ovo je jedan nepogrešiv način.

Foto: profimedia

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.