Preterala sa intervencijama na licu ili sa fotošopom na Instagramu?! Pevačica Tina Ivanović uživo potpuno neprepoznatljiva (FOTO)

Kristina Malešević

25. 05. 2022. 000000 20:30

Foto: InstagramScreenShot/tina_ivanovic_official

Domaća estradna zvezda Tina Ivanović na Instagramu se može pohvaliti fotografijama na kojima izgleda kao devojčica, i za to je od medija dobila brojne pohvale. Ipak, na sinošnjoj reviji poznatog kreatora Bate Spasojevića popularna pevačica nije izgledala ni blizu kao na fotografijama na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte još: Samo održavanje bazena košta kao MANJI STAN U BEOGRADU: Zavirite u dom fudbalera Nemanje Matića i njegove supruge (FOTO)

Popularna pevačica Tina Ivanović izgradila je svoju bogatu karijeru na brojnih vanvremenskim hitovima, a njena popularnost ne jenjava godinama. Iako se može može pohvaliti odličnom figurom u kasnim godinama pete decenije života, izgleda da je pevačica preterala kada je reč o obradi fotografija na mrežama pa je uživo skoro neprepoznatljiva.

Naime, pevačica se pojavila na jednom modnom događaju sinoć u seksipilnoj odevnoj kombinaciji, ali njeno lice nije ni nalik onom mladolikom izgledu na Instagramu. Uostalom, prosudite sami na osnovu priloženih fotografija...

Pročitajte još: Radost u domu Lidije Vukićević: NJen naslednik podelio važnu vest (FOTO)


Foto: Ataimages

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU