· · Komentari: 0
OTVORENO

"Bila je jadna klupska pevačica": Mili otkrio ko mu je bio najveći izazov u karijeri!

Kompozitor je najponosniji na rad sa Anom Nikolić

1635237941_mili.jpg
Foto: Youtube printscreen/Zvezde Granda

Aleksandar Milić Mili, jedan je od najboljih kompozitora i tekstopisaca na našoj muzičkoj sceni. 

Pročitajte još: OPA! Ovo je Milijeva strana priče o SUKOBU sa Cecom: Da li je pričom o Breni želeo da javnost zaključi kakva je Ceca?

Pored toga što je napisao veliki broj hitova, otkrio je i mnoge talentovane pevačice i pevače, među kojima je Ana Nikolić, koja je za njega predstavljala najveći izazov u karijeri:

"Bio sam da je čujem kako peva, jadna"

- Marina i a smo 2003. godine radili Ani Nikolić album "Januar", koji ju je proslavio. Jedan njen prijatelj je došao i rekao mi: "Ajde , molim, te, imam jednu mladu pevačicu, da li moćš nešto da joj uradiš?" Ja do rada nisam radio pevače od nule nikada, uvek sam bio posvećen određenom prokejtu kompletno. Ipak, to su mi bili jako dobri prijatelji, nisam mogao da ih odbijem. Jedan od tih prijatelja je obezbedio sva finansijka sredstva i sve što je trebalo. Onda sam pomislio: "Ajde, što da ne?" - kaže Mili za Kurir Stars i dođe:

- Da vidimo šta može od nule da se napravi, pomislio sam. Sećam se da su me vodili na neki splva da je čujem kako peva, jadna... Bila je tada na samom početku i toliko mi je bilo dragao da samo nakon godinu dana postaje neko na koga tržište računa - zaključio je kompozitor.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.