Monika Beluči promenila imidž: Jedna od najlepših žena izgleda neprepoznatljivo (FOTO)

Jelena Knežević

26. 05. 2022. 000000 21:20

Foto: Printskrin/Jutjub/AwardsShowNetwork

Fotografije Monike Beluči za koje je pozirala za čuveni magazin inspirisane su kultnim filmom " La dolce vita". Ideja je bila da Monika podseća na Anitu Ekberg, koja je u filmu tumačila čuvenu Silviju.

Zanimljivo je da je frizer Džon Nolet, koji je bio zadzžen za glumičinu frizuru za editorijal, kreirao specijalnu periku sa plavim loknama isključivo za lepu Moniku.

Svetski poznata lepotica ponela je haljinu od čipkeč šifona i crnog pliša. Plava sočiva zamenila su njene prepoznazljivo tamne oči.

Pročitajte još: SRCEPARAJUĆE POSLEDNJE FOTOGRAFIJE: Rej Liota u zagrljaju verenice samo nekoliko dana pre IZNENADNE smrti (FOTO)

Mnogima se dopala u ovom izdanju, pa su se komentari oduševljenja i iznenađenja samo ređali: "Prelapa si i kao plavuša", "Ovoj ženi stoji sve dobro", "Izgledaš kao druga žena", "Nisam te propoznao, ali si zanosna kao i uvek"...

Iako Moniku svi pamtimo kao brinetu, ovo nije prvi put da je vidimo u ulozi plavuše. NJu smo već imali prilike da vidimo kao zanosnu plavušu u seriji "Ten percent" i u filmu "The men who sold his skin".

Kako se vama dopada Monika sa plavom kosom? 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU