Oglas
· · Komentari: 0

Pripreme za veliku svadbu pri kraju: Kaća Grujić otkrila da će nositi ČAK TRI VENČANICE, ali i da neće štedeti pare za taj dan

Popularna pevačica otkrila je da detalje velike svadbe koja je zakazana za 2. jun

1653579942_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ katarinagrujic.doll
Oglas

Katarina Grujić i njen izabranik, fudbaler Marko Gobeljić, prave veliku svadbu 2.juna. Poznati par venčaće se i u crkvi, a Grujićeva je otkrila da će tog dana promeniti čak tri venčanice. Pomenula je i da će meni biti bogat i raznovrstan, ali i da ni na čemu nije štedela.

– Ništa me ne pitajte, videćete da li ću biti mnogo nervozna ili neću. Nema treme, prošle godine smo odradili građansko venčanje, možda je tada bila veća, jer sam i bila trudna. Sada je ostala crkva i ta velika žurka. Jedva čekam, pripremila sam tri venčanice, sve je gotovo, torta, dekoracije... Jedino nas gosti zezaju, neki se dodaju, neki oduzimaju, tako da će tu možda biti problema, ali Bože moj kada dođe taj dan mislim da će sve biti savršeno - otkrila je pevačica u intervjuu za "Blic".

Pročitajte još: Zasmejavao je čitavu naciju, a preminuo je na sceni tokom predstave: Ovako je izgledao poslednji trenutak legendarnog LJUBE MOLJCA

Otkrila je i ko će biti zadužen za dobru atmosferu i veselje:

Sofronijević je naravno zadužen za veselje, a uzeće i moje kolege mikrofon da otpevaju svi po malo. Hrane će biti za svačiji ukus, i za vegetarijance, i riba, meso, salate. Jednom se udajem i poslednji put. - dodala je.

Pročitajte još: SRCE DA PUKNE: Nakon dvadesetak dana od tragične smrti 16-godišnje poznate rijaliti zvezde, majci stigao oproštajni poklon

Nije htela da otkrije koliko je tačno novca izdvojila za ovaj važan dan u njenom životu, samo je šaljivo prokomentarisala:

– Puno košta.

Kako je Crvena zvezda prošlog vikenda proslavila titulu, tim povodom se i Markova i Katarinina ćerka Katja našla na terenu. To je bilo prvo njeno pojavljivanje u javnosti.

– Proslavili smo jako lepo, svi igrači i uprava, onako kako dolikuje. Katju smo prvi put izveli u javnost, divan događaj, bila je oduševljena i navikla se, od sada će verovatno ići na svaku - rekla je mlada mama.

Bonus video:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas