Ana Kokić PRE I POSLE estetskih operacija: Pogledajte kako je izgledala na početku karijere (FOTO)

Jovana Pejinovic

27. 05. 2022. 000000 17:30

Foto: Printskrin/Instagram/ anakokicmusic

Naša popularna folk pevačica Ana Kokić rođena je 11. marta 1983. godine, a svoju muzičku karijeru započela je još davnih devedesetih godina kada je postala članica muzičke grupe Energija koja je u to vreme dostigla veliku popularnost.

Godine 2006. rešila je da započne samostalnu karijeru i objavila debitantski album Mojne mala, nakon kog su usledila još dva, takođe veoma uspešna albuma - Šta će meni ime (2007) i Psiho (2011).

Pročitajte još: "TRAŽI VILE OKO SVOJE NJIVE": Jovana Jeremić otkrila šta su joj astrolozi PROREKLI za drugog muža i šta je ključ za njeno srce

Ana je poznata i po relativno čestim promenama imidža, pa smo tokom njene dugogodišnje karijere bili u prilici da je viđamo u najrazličitijim modnim izdanjima. A da voli da eksperimentiše, više puta je pokazala i drastičnim promenama frizure.

Jedna je od retkih koja nije mnogo toga korigovala na sebi, ali je evidentno da je imala nekoliko korekcija sa kojima nije preterala. Ana je na početku karijere imala i drugačiju frizuru, a mnogi nagađaju da je operisala nos.

Foto: Printskrin/Jutjub/Energija

Ana danas važi za jednu od najbolje građenih žena na domaćoj javnoj sceni i često je prati nadimak "džepna venera". 

Više Aninih fotografija sa početka karijere možete pogledati u galeriji.

BONUS VIDEO: