Oglas
· · Komentari: 0
glumica

Dženifer Aniston bila poslednji gost Elen Dedženeris, pa se osvrnula na razvod od Breda Pita

Prikazana je poslednja emisija Elen Dedženeris, a gošća je bila Dženifer Aniston

1653633188_profimedia-0694861297.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Elen Dedženeris sinoć je imala poslednju emisiju nakon 19 godina prikazivanja. Bivša zvezda serije „Prijatelji“, koja je pre 19 godina bila prva gošća u emisiji „Šou Elen Dedženeris“, Dženifer Aniston, pridružila se voditeljki tokom njene poslednje epizode ​​u četvrtak.

Tokom razgovora Aniston se osvrnuila na pojedine momente iz života, a što je uvek zanimalo javnost. Ispričala je kako se osećala nakon završetka kultne serije "Prijatelji" 2004. godine. Dženifer je kao i uvek bila spremna za šalu na svoj račun:

- Pa, razvela sam se i otišla na terapiju - našalila se ona, misleći na razvod od glumca Breda Pita 2005. nakon pet godina braka.

Pročitajte još: Monika Beluči promenila imidž: Jedna od najlepših žena izgleda neprepoznatljivo (FOTO)

- Oh, a onda sam snimila film pod nazivom „Raskid“. Razmišljala sam "Hajde da ovo bude potpuno novo poglavlje. Hajde da završimo sve i počnemo iznova" - iskrena je bila Dženifer.

Dženifer i Bred počeli su da se zabavljaju 1998, a venčali su se 2000. pre nego što su se rastali 2005. godine.

Glumica je vođena prvim poklonom koji je poklonima Elen, prostirku na kojoj je pisalo "Dobrodošli", sada izabrala onu sa natpisom  „Hvala za uspomene“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas