"Neće da vas pogleda, zar ne gospođo?": Evo šta je razlog zašto Džoni Dep ne gleda u Amber Herd tokom suđenja (VIDEO)

Jovana Pejinovic

27. 05. 2022. 000000 20:00

Foto: Profimedia

Čuveno suđenje veka između Amber Herd i Džonija Depa čeka ceo svet i ostalo je malo vremena da porota donese presudu nakon kontroverznih otkrića, optužbi, tajni i istine iza braka glumaca.

Usred tolikih trenutaka tokom ispitivanja, poznata je zanimljiva činjenica: Džoni Dep ne gleda Amber Herd u lice. S obzirom na to, glumčeva advokatica je o tome pitala Amber tokom jednog ispitivanja.

„ Gospodin Dep vas nije pogledao ni jednom tokom celog suđenja, zar ne? “, upitala je Kamil Vaskez, na šta je Herdova odgovorila: „ Nije da sam primetila”. Kasnije joj je Vaskezova rekla da je primetila da je ona njega gledala, na šta je glumica odgovorila da je to činila više puta.

Pročitajte još: Kejt Mos demantovala tvrdnje Amber Herd na sudu: "Nikada me nije gurnuo, udario ili bilo šta slično"

Vaskezova je potom odbrusila glumici: „Znate tačno zašto vas gospodin Dep ne gleda, zar ne? (...) Obećao ti je da mu više nikada nećeš videti oči, je li to istina?" Amber je potom izjavila da se ne seća da je to rekao.

Kao odgovor, Depova advokatica je pustila audio-snimak jednog od poslednjih ličnih sastanaka para 2016. godine, u kojem je Dep rekao Herdovoj da od tog trenutka: „Nećemo morati da se vidimo ponovo. Nećeš videti moje oči opet“.

Herd je organizovala poslednji sastanak između njih dvoje, ali je u to vreme podnela zahtev za privremenu zabranu prilaska Depu. Herdov bivši agent svedočio je ranije na suđenju da je glumica organizovala sastanak jer je želela da se ponovo poveže sa Depom. Međutim, tokom svog svedočenja, Herd je negirala da je pokušavala da oživi svoju vezu sa Depom. 

„Želela sam da umanjim neprijateljstvo, želela sam da se pomirim na taj način. Nisam želela da ponovo budem zajedno sa njim“, rekla je ona.

Pročitajte još: MILICA MANDIĆ OTVORILA DUŠU: Živela sa petočlanom porodicom u 44 kvadrata, a otac je gledao samo njena finala

Nakon što se snimak završio, Vaskezova je rekla: "Održao je to obećanje, zar ne?", na šta je Herdova odgovorila: „Koliko ja znam, on ne može da gleda u mene“.

"Neće da vas pogleda, zar ne gospođo Herd?" rekla je Vaskezova.

 "Ne može", rekao je Herd. 

Medijski slučaj je u završnoj fazi, za sada je poznato da se završava 27. maja. Od tog trenutka porota će imati zadatak da donese konačnu presudu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU