Oglas
· · Komentari: 0
NOVA LJUBAV

"TRAŽI VILE OKO SVOJE NJIVE": Jovana Jeremić otkrila šta su joj astrolozi PROREKLI za drugog muža i šta je ključ za njeno srce

Da nije izgubila veru u ljubav, voditeljka Jovana Jeremić pokazala je tokom nedavnog gostovanja u emisiji

1653578700_pjimage---2022-05-26T172051.347.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/jeremicjovana
Oglas

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila je dušu prilikom nedavnog gostovanja u emisiji i otkrila kakav muškarac može da je osnovi i kako ona funkcioniše u ljubavi. Osvrnula se i na situacije u kojima su joj mnogi muškarci nudili skupe poklone, pa čak i stan, da bi im bila ljubavnica.

"Muškarci su mi nudili putovanja u inostranstvo, nakit, ja sam taj stan odbila, jer ja nisam ničiji rob. Ako neko u životu hoće da mi da, mora da mi da i da ništa ne traži zauzvrat. To je ključ za Jovanu Jeremić, da joj nikad ništa ne tražiš, jer će ona sve duplo da ti vrati. A to je mali broj muškaraca. To je onaj tip muškarca koji imaju mnogo para, ali su stipse. Jedino gore od toga kada muškarac nema, je kad ima, a neće da da. Takve prezirem. Žene, verujte mi, bežite od takvih muškaraca."

Jovana je istakla i da je ponosna na sebe što je ostala istrajna u svojim principima i nije poklekla na razne ponude.

"Ja i kad sam se udala prvi put, jel ti stvarno misliš da ja nisam mogla da rodim vanbračno dete nekom mnogo uticajnijem, mega moćnom muškarcu. Mogla sam. Mogla sam konkretno da rodim dete jednom moćnom čoveku pre mog braka, ali ja nisam želela da nemam muža. Za mene je brak svetinja."

Pročitajte još: "BIO JE NAJLEPŠI ČOVEK U JUGOSLAVIJI": Evo kako je izgledao muž Vesne de Vinče zbog kog i dalje NOSI CRNINU (FOTO)

Na pitanje voditelja da li bi mogla da zamisli da se zaljubi u, na primer, vulkanizera, Jovana je dala oštar odgovor:

"Ne mogu. Sličan se sličnom raduje. Moj profesor Žika Bujuklić je uvek govorio da tražimo vile oko svoje njive. Ne, ne mogu. Mora da bude kao ja, u svakom smislu i jači od mene deset dužina. U drugom braku tako i tako će biti."

A da li će joj drugi muž biti bogati Rus, Amerikanac ili bogati šeik, Jovana je otkrila kroz osmeh:

"Postoji jedno proročanstvo vezano za mene, ne jedno nego više. Rekli su mi da će moj drugi muž biti mega moćan svetski čovek koji je naftni magnat, neki kažu da će da bude šeik, neki kažu Rus. Svi su mi to tako prognozirali. To će biti čovek koji će mi dati svet na dlanu."

Pročitajte još: INTIMNE SCENE SA BATOM ŽIVOJINOVIĆEM: Tanja Bošković otkrila kakav je prema njoj bio čuveni glumac

Voditeljka je otkrila i zbog čega je šeici "pale":

"Oni imaju taj mentalitet koji mene pali, a to je da oni brinu o ženi, da ženi ništa ne nedostaje. Ja sam ceo život volela da budem ušuškana i nikad nisam doživela da neko brine o meni i da ja ne razmišljam danas da li imam ovoliko para ili onoliko. Ceo život mučenica, grizi, ajde, evo sad i oko deteta. Ja sam brinula, a ja ne želim da više brinem ja. Hoću da neko brine o meni i više neću da vodim ja, hoću da sledim i sad sam rekla: "Ništa više ne vodim osim svoje emisije." Hoću da sledim, hoću da budem žena. Šta ti misliš, da ja ne umem da budem žena, ma đavola ne umem. Nego sam jednostavno ceo život vukla, neću da vučem. Ja sad podsvesno radim na sebi, da privlačim takve ljude u život, takve muškarce koji brinu o meni. Ja sam to zaslužila."

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas