Tri potpuno različita komada vladaće modom za leto 2022. godine: Odaberite svoj (FOTO)

Kristina LJubisavljević

29. 05. 2022. 000000 15:00

Foto: profimedia

Temperature napolju rastu, pa je ovo idealno vreme da pretražimo garderober ili odemo u kupovinu. Moda za leto 2022. donosi pomešane trendove, moglo bi da se kaže i da je to skup najboljih komada iz celokupnog 20. veka.  Tako da, nećete morati mnogo da razmišljate već da nosite ono što vam se sviđa.

Moda za leto 2022.

Društveni događaji su ponovo u jeku, pa je to još veći razlog da saberete sve trendove na jednom mestu - vašem ormaru.

Pročitajte još: "Tankini": hibrid bikinija i kupaćeg kostima koji se vraća iz 90-ih i postaje trend

Ženstveni detalji

Letnje vreme idealno je za cvetne printove, ženstvene haljine... Vreme je da ponesete puf rukave i da ne razmišljate o tome da li je to previše. Nije, što ženstvenije to bolje. Takođe razmislite o mašnama u kosi, a i o gornjim delovima poput korseta. 

Loading...

Mini suknja

Ukoliko volite mini suknju vratio se kroj koji će vam se sigurno dopasti -  mikro mini suknja koja je tokom 60ih godina doživela svoj procvat. Sada je unapređena u smislu boja i printova. Ponesite je u omiljenoj jarkoj boji uz belu širu košulju i rešili ste letnju kombinaciju.

Loading...

"Krop top"

Pokažite malo kože u krop topu. Pantalone visokog struka jedan su od najtraženijih komada u poslednjih nekoliko sezona. Kako bi one što više došle do izražaja ponesite ih uz top majicu.

Loading...