· · Komentari: 0

4 PREDNOSTI CRNOG LAKA: Ove godine je posebno u modi, a kombinuje se na hiljadu načina

Vraća se minimalistički stil da pokaže savršene ruke

1653741298_profimedia-0315154300.jpg
Foto: Profimedia

Ako ste jedna od žena koje se identifikuju sa raznovrsnim tonovima noktiju koji nikada ne izlaze iz mode, crna je idealna boja kojom uvek možete da pokažete klasičan i elegantan dodir.

Kada govorimo o lakovima za nokte, uglavnom mislimo na čitav niz boja koje se nalaze na tržištu, međutim, crne, kao i bele, su nijanse koje imaju sve karakteristike da ističu lepotu naših ruku. U stvari, vidimo da malo po malo najsloženija umetnost noktiju počinje da se potiskuje ustupajući mesto jednostavnim dizajnom kao što je manikir u jednoj boji.

Crni nokti koji označavaju vaš stil

Za neke stručnjake, crni ton je savršen zbog svojih raznovrsnih karakteristika. To je boja koja izgleda dobro ako je koristite samu ili ako odlučite da je uključite kao deo složenog dizajna, prema vašem ličnom ukusu, posebno ako ste jedna od onih žena koje više vole da nose nekonvencionalne stilove.

Pročitajte još: "Tankini": hibrid bikinija i kupaćeg kostima koji se vraća iz 90-ih i postaje trend

Ostavljamo vam nekoliko ideja da istaknete crnu i dobijete savršene nokte:

  • Samo crna: crni lak je pogodan za sve vrste noktiju, ali je savršen posebno na kratkim noktima, jer daje izgled dužih noktiju.
  • Ako odlučite da nosite crne nokte, treba da imate na umu da je to veoma delikatna boja, pa je nemojte zanemariti, neka budu savršeni i imajte na umu da ne smeju da budu izgrebani. Svaka nesavršenost je veoma uočljiva.
  • Možete se odlučiti i za crni francuski manikir, koji se smatra čak lepšim od tradicionalnog jer je jednostavnog, ali drugačijeg dizajna.
  • Možete se igrati sa drugim dizajnom za nokte ili kao kontrast pastelnom, golom ili neonskom manikiru.
  • Još jedna dobra opcija je da se nagnete ka minimalističkom trendu u kome crnu boju stavljate samo na ivicu nokta.

Prednosti crnog laka

Varijabilnost crnog laka za nokte donosi velike prednosti za pokazivanje modernog izgleda , prikladnog za svečane i neformalne prilike.

1. Daje efekat dužih prstiju, posebno ako su vam nokti kratki.

2. Ova boja označava snagu i sigurnost. Iz tog razloga, ako želite da obeležite svoju ličnost i sopstveni stil, to može postati vaš najbolji saveznik.

3. Prednost koju crna ima u odnosu na druge je u tome što može da se kombinuje sa praktično svime, zbog čega je jedan od favorita žena.

4. Čini vaše ruke vitkijim.

Pročitajte još: Pet jednostavnih PLETENICA sa raspuštenom kosom: Sa OVIM frizurama nećete ostati neprimećeni (FOTO)

Morate imati na umu da je neophodno da nokti budu savršeno kondicionirani pre nanošenja bilo kakvog crnog laka i to će sprečiti da postanu lomljivi.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.