Vikend horoskop: Jarčevi treba da donesu odluku, a ovi horoskopski znakovi biće posebno srećni

Kristina LJubisavljević

02. 06. 2022. 000000 12:00

Foto: Pixabay

Ovan

Stvari na poslu se odvijaju u vašu korist. Polako tenzija prestaje, imate realne rokove i sve postižete. Zadovoljni ste i posle dužeg perioda posao se neće preliti na vikend zato ga iskoristite da se opustite. Šoping će vam prijati.

Bik

Venera je u vašem znaku i vi ste presrećni. Sa lakoćom sve završavate i puni ste energije. Tako će biti i za vikend!

Blizanci

Komunikacija je izvanredna, nema više retro Mekkura. Sada krećete da završite sve što niste mogli. Za vikend vas očekuju lepi momenti i u ljubavi i u prijateljstvu.

Pročitajte još: Prošlost kuca na vrata: Kojim HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA se vraćaju stare ljubavi u JUNU?

Rak

Polje ljubavi je savršeno. To vam daje snagu i volji. Vi se osećate kao leptirić! Dane vikenda provedite sa ljudima koji prijaju vašem srcu.

Lav

Posao se odvija savršeno. Kada je to potaman sve drugo radite sa lakoćom. Vikend provedite u krugu porodice, željni su vas.

Devica

Polako, ali sigurno vi svoj život krojite po vašoj meri. Lepe stvari se nižu jedna za drugom. Vikend posvetite samo onim stvarima koje vas čine srećnim.

Škorpija

Turbulentni odnosi u ljubavi se ne smiruju. Tako će biti i za vikend. Još malo strpljenja i sve dolazi na svoje.

Strelac

Zadovoljni ste razvojem situacije na svim poljima. Tenzije nema i vi ovaj vikend iskoristite za mini beg iz grada!

Jarac

Posao se odvija kako ste zamislili. Jedino što vam zadaje malu glavobolju je ljubav…Za vikend sedite i prvo porazgovarajte sami sa sobom. Na korak ste do konačne odluke.

Pročitajte još: Stvari koje TREBA DA ZNATE O SVAKOM horoskopskom znaku (FOTO)

Vodolija

Kod porodičnih odnosa stvari više nisu onako zamršene. Za vikend se situacija potpuno raspertlava i sve dolazi na svoje. Bićete zadovoljni!

Ribe

Vi ste u balansu sami sa sobom i ništa vas ne može poremetiti. Jednostavno vi uživate. Tako će biti i za dane vikenda. Talas koji ste uhvatili je samo vaš!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU