· · Komentari: 0
EVROVIZIJA

Da li ovo objašnjava njen šarm i autentičnost? Konstraktu svi znamo, a evo koji je njen horoskopski znak

Predstavnica Srbije plasirala se u finale Evrovizije 2022. u Torinu

1652448564_konstrakta-6.jpg
Foto: YouTube printscreen

Ana Đurić Konstrakta, definitivno je novo osveženje na evropskoj muzičkoj sceni. Pre nego što je 2019. pokrenula solo karijeru, istakla se kao glavni vokalista indi pop grupe Zemlja gruva, koja je osnovana 2007. godine.

Pročitajte još: Ovako je MARIJA ŠERIFOVIĆ proslavila KONSTRAKTIN ulazak u finale EVROVIZIJE 2022: Pesma "In Corpore Sano" dobila novu verziju (VIDEO)

Nadimak Konstrakta, dala je sama sebi u 20. godini, jer je volela da komponuje rime na specifičan način što je u skladu sa njenom profesijom, arhitekturom. Pseudonim znači biti racionalno emocionalan.

Konstrakta je diplomirala na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Godine 2009. udala se za kolegu arhitektu Milana Đurića sa kojim ima sina Nikolu i ćerku Lenu.

Pored bogate muzičke karijere koju je ostvarila proteklih godina, Ana Đurić Konstrakta, javnost osvaja učešćem na takmičenju "Beovizija" 5. marta 2022. godine, sa pesmom "In Corpore Sano". Nastupila je kao tatlni autsajder, ali je njena specifična pojava, glas i koreografija za samo tri minuta odjeknula čitavim Balkanom, ali i Evropom.

Pobedila je odlukom publike i žirija, a sinoć je Srbiju odvela u finale takmičenja Evrovizije 2022. koje se održava u Torinu.

Pročitajte još: Hrvatska u TRANSU: Ovako su komšije reagovale na KONSTRAKTIN ulazak u finale EVROVIZIJE (VIDEO)

Kako mnogi spekulišu, sa astrološke strane, za njenu specifičnost i autentičnost, može da bude i presudan horoskopski znak. Rođena je 12. oktobra 1978. U horoskopu je Vaga. Za osobe rođene u ovom horoskopskom znaku, kaže se da su veoma autentične, a da li će njena specifičnost vratiti Evroviziju u Srbiju, saznaćemo 14.maja od 21h, kada je na programu finalno veče prestižnog talmičenja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.