Kejt Midlton započela proslavu jubileja kraljice Elizabete u velikom stilu: Princeza u najnežnijoj boji leta (FOTO)

Kristina LJubisavljević

02. 06. 2022. 000000 12:29

Foto: Profimedia

Proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete zvanično je počela  Događajima koji će trajati četiri dana obeležiće se 70 godina vladavine Elizabete, a ona je jedini britanski monarh koji je toliko dugo na tronu.

Tokom događaja sve oči biće uprte u članove kraljevske porodice. Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, u velikom stilu započela je proslavu.

Pročitajte još: Presrećan i ponosan: Džoni Dep SLAVI SA FANOVIMA, evo gde je dočekao presudu (FOTO)

Kejt je izgledala veoma elegantno dok se vozila kočijom sa troje dece, Džordžom,  princu Džordžu, Šarlot i Luisom, kao i Kamilom koja je sedela pored nje u plavom kompetu.

Princeza (37)  je za zvanično obeležavanje rođendana kraljice Elizabete odabrala belu haljinu. NJenu dnevnu toaletu orate dugački rukavi i prednji deo nalik sakou. Izgledu je dodala šešir iste boje koji je celokupan izgled učinio još elegantnijim.

Foto: profimedia

Kejt je stajling dopunila safirnim minđušama, koje su prvobitno bile venčani poklon princezi Dajani.

Događaj je ujedno bio značajan povod za decu Kejt i Vilijama jer su se prvi put zajedno našli u kočiji. Deca su se ranije pojavila na balkonu Bakingemske palate kako bi mahala masi, ali su po prvi put zajedno učestvovali u povorci duž centra i delila kočiju sa svojom majkom Kejt, piše Hello.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU