Oglas
· · Komentari: 0
kraljevska porodica

"Princ Vilijam i Kejt Midlton su drugačiji od ostatka porodice": Kraljevski fotograf objašnjava zašto

- Odlični su. To je najbolje što je kraljevska porodica mogla da ima.

1628615026_Depositphotos_161005128_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Britanska kraljevska porodica veoma je poštovana u Velikoj Britaniji, a nakon burne godine i brojnih promena usled svega što se dogodilo sa princom Harijem i Megan Markl morali su da se prilagođavaju

Kent Gavin, kraljevski fotograf za Daili Mirror, ističe da su princ Vilijam i Kejt Midlton drugačiji od ostatka porodice i da rade na potpuno drugačiji način.

Pročitajte još: RAZVEZAO JEZIK: "Moja plitkoumna i koristoljubiva sestra će ti UNIŠTITI ŽIVOT!" Brat Megan Markl uputio Hariju UPOZORENJE! (VIDEO)

- Odlični su. To je najbolje što je kraljevska porodica mogla da ima - ističe za britanske medije.

Gavin bio posebno blizak sa princezon Dajanom. Proveo je godine fotografišući je, dokumentovao je venčanje nje i princa Čarlsa i išao sa njom na kraljevske turneje, piše The List.

Smatra se da su Vilijam i Kejt ove godine napravili promene imidža i dali moderan pristup kraljevskom žvotu, ​​posebno nakon intervjua princa Harija i Megan sa Oprom

Fotograf Kent Gavin objasnio je da je sposobnost princa Vilijama i Kejt Midlton da održavaju tradiciju, a da i dalje ostanu u skladu sa vremenom, pomogla da njihova popularnost raste.

Pročitajte još: Glumica KEJT HADSON obišla MUZEJ NIKOLE TESLE: Uživa u Beogradu (FOTO)

Umesto krutih fotografija bez emocija na koje je javnost navikla, oni su se potrudili da deluju opušteno.

Čini se da su u ovom trenutku princ Vilijam i Kejt usredsređeni na to da kraljevska porodica ostane relevantna, a ne na stalnu dramu sa njegovim bratom, ističe Kent.

                   Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas