Kraljica Elizabeta upoznala unuku Lilibet: Megan i Hari prisustvuju svečanostima

Kristina LJubisavljević

03. 06. 2022. 000000 12:00

Foto: Profimedia

Sam početak proslave obeležili su brojni događaji, a jedan od njih je i konačno upoznavanje kraljice i unuke Lilibet, ćerke princa Harija i Megan Markl.

Kraljica je prvi put srela svoju praunuku Lilibet nakon što su princ Hari i Megan Markl ručali sa monarhom i višim članovima kraljevske porodice iza zatvorenih vrata u okviru proslave platinastog jubileja, piše Daily Mail.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa predstavili su ćerku kraljici, a koja je dobila ime prema Elizabetinom nadimku iz detinjstva - Lilibet.

Pročitajte još: Kejt Midlton započela proslavu jubileja kraljice Elizabete u velikom stilu: Princeza u najnežnijoj boji leta (FOTO)

Hari i Megan trebalo bi da danas prisustvuju Službi zahvalnosti u katedrali Svetog Pavla, njihovom prvom zajedničkom kraljevskom angažmanu za dve godine.

Princ Čarls će danas zvanično predstavljati kraljicu na službi u Londonu nakon što je sinoć bila prinuđena da se povuče sa ceremonije kako bi se odmorila. Kraljica će službu gledati na televiziji iz zamka Vindzor, pišu britanski mediji. 

Princ Hari i Megan Markl juče se nisu našli na čuvenom balkonu Bakingemske palate, već su umesto toga gledali nastup sa prozora iste.