Oglas
· · Komentari: 0
poznati

DECA KRALJEVSKE PORODICE prvi put na okupu: Svi praunuci odali počast kraljici (FOTO)

Ovo je bitan dan za celu kraljevsku porodicu, zbog čega su svi članovi došli na jubilej kraljice Elizabete

1654171624_profimedia-0696344866.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Deca princa Vilijama i Kejt Midlton su se prvi put vozili kočijom. Uzbuđenje se videlo na njihovim licima. Princeza Šarlot je nosila svetlo plavu haljinicu, princ Luis je bio u svetloj kombinaciji, a princ Džordž je kao i uvek izgledao ozbiljno u odelu i plavoj kravati.

Foto: Profimedia

Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis će svakako pamtiti ovaj događaj po tome što je ovo prvi put da će videti princa Harija, Megan Markl, brata Arčija i jednogodišnju sestru Lilibet na jednom mestu. Do sada nisu imali ovakvu priliku, a razlog tome je to što su se princ Hari i Megan Markl preselili u Kaliforniju i povukli sa svojih kraljevskih dužnosti. Oni su hteli sami da oblikuju živoz i da se udalje od strogih pravila kraljevske porodice. 

Pročitajte još: Kejt Midlton započela proslavu jubileja kraljice Elizabete u velikom stilu: Princeza u najnežnijoj boji leta (FOTO)

Ovo će takođe biti prvi put da će kraljica Elizabeta videti svoju najmlađu unuku. Nadamo se da će porodica uspeti da ostavi razmirice po strani i da će prevazići razlike u toku ovog bitnog vikenda. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas