Šakira završila u bolnici nakon što je saznala za prevaru: Hitna pomoć došla po nju

Jelena Knežević

05. 06. 2022. 000000 10:00

Foto: Jutjub Printskrin/ZeBrA

Kao bomba ođeknula je vest da je Žerar Pike prevario Šakiru sa dosta mlađom ženom. Pike i lepa pevačica u vanbračnoj su zajednici već 12 godina u kom su dobili dvoje dece, Milana i Sašu.

Ovaj slavni par potvrdio je da se razilazi:

Sa žaljenjem potvrđujemo da se rastajemo“, rekli su u zajedničkoj izjavi preko Rojtersa 4. juna. „Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju."

Više o tome možete pročitati ovde.

Pročitajte još: Jelovnik kog se pridržava Mirka Vasiljević: Bez gladovanja i nakon ČETIRI POROĐAJA ima ravan stomak, a sada otkriva i kako uspeva

Šakira (45) i Žerar (35), koji su se prvi put upoznali 2010. na snimanju njenog muzičkog spota „Vaka Vaka".

Španski mediji preneli su vest da je Šakira hospitalizovana i to nakon što je saznala za prevaru, ali se ne zna da li je bolesna ili je u pitanju nešto drugo.

"Periodico" je objavio da je pevačica primljena u bolnici usled napada panike. Ambulanta koja ju je prevezla do zdravstvene ustanove otkrila je da pevačica nije ozbiljno bolesna, već da je u pitanju bio napad panike.

Kako se šuška, kolumbijska pevačica je navodno našla fudbalera u krevetu sa drugom ženom, odosno studentkinjom koja ima oko 20 godina.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU