Kako da uklonite CELULIT na nogama: Nikada ne biste pomislili da će vam ovaj sastojak rešiti problem (FOTO)

Magazin Praksa

08. 06. 2022. 000000 14:30

Foto: Pinterest

Celulit je normalna pojava kod svih žena. Na pojavu celulita ne utiče težina. Veoma mršave žene mogu imati naslage celulita na butinama. Ako vam vežbe i nalivanje vodom nije pomoglo, pokušajte sa ovim trikom. 

Metoda uklanjanja celulita na nogama je korišćenje kafe. Kafa dokazano deluje na celulit zbog kofeina koji sadrži. Ona uklanja i površinski sloj kože na kome se nalaze mrtve ćelije kože, pa noge deluju svežije i zategnutije.

Pročitajte još: Recept za čorbicu sa grizom i belim lukom - gotova za 5 minuta (VIDEO)

Sve što vam je potrebno je jedna šolja mlevene kafe, oko 6 kašika kokosovog ulja u 3 kašika morske soli ili šećera. Sve ovo izmešate i onda nanesete na kožu, najbolje četkom. Nakon nanošenja kreme, možete obmotati noge celofanom i ostaviti kremu pola sata da deluje. Takođe, možete i masirati noge dok je krema na vama i tako ubrzati proces. 

Foto: Pinterest

Nakon toga masku isperite i nanesite kremu protiv celulita ili hidratantno mleko za telo kako bi se koža nahranila. Kako bi ovaj tretman imao efekta, treba ga ponavljati dva do tri puta nedeljno. Budite uporni i rešićete se narandžine kore ovog leta!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU