Aleksandra Prijović željna pažnje: Potez koji je iznenadio mnoge, usledio pred izlazak novog albuma

Magazin Praksa

13. 06. 2022. 000000 12:40

Foto: Ataimages.rs

Naša poznata pevačica, Aleksandra Prijović je pre nekoliko dana obrisala sve slike sa svog profila na Instagramu. Među njima su bile i slike sa njenim mužem Filipom, pa smo se zapitali da li je sve u redu sa poznatim parom. Takođe, s obzirom na to da su i sve ostale njene fotografije bile obrisane, sumnjalo se da je možda u pitanju odustajanje od braka, od karijere, ili je pevačica jednostavno želela da se odmori od svega i povuče kako bi mogla da se fokusira na posao. 

Pročitajte još: Studio Zvezda Granda na nogama: Ovako zvuči kad Bosanac zasvira Cecin prvi hit "Cvetak zanovetak" (VIDEO)

Ona je pripremala novi album, pa se ovaj potez može protumačiti i kao privlačenje medijiske pažnje pred izlazak novih pesama. Ovaj trend su praktikovale njene kolege iz sveta muzike. Mnogi svetski pevači su imali običaj da ovo urade pred neku bitnu prekretnicu u karijeri. 

Bilo kako bilo, u medijima se već danima spekuliše o razlogu njenog povlačenja sa ove društevene mreže, tako da ukoliko joj je to bio cilj svakako ga je postigla. Prijovićka se danas vratila na Instagram i objavila najavu za prvu pesmu sa albuma. Ona se zove "Zvuk tišine", a premijeru cele pesme je najavila za ponedeljak.  

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU