Oglas
· · Komentari: 0
PROBLEM SA GOSTIMA

Dejvid i Viktorija IZABRALI STRANU u sukobu, pa dobili "ŠAMAR": Ovaj poznati par je ODBIO da dođe na venčanje njihovog sina

Princ Vilijam i Kejt Midlton odbili su pozivnicu za venčanje Bruklina Bekama i Nikol Pelc, ali se nisu pojavili

1649676727_profimedia-0469124439.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kako pišu britanski mediji, Dejvid i Viktorija Bekam pisali vojvodi i vojvotkinji od Kembridža, te ih pozvali na 3.5 miliona dolara vredno slavlje u Palm Biču na Floridi. Kraljevski par, koji je zvao Bekamove na svoje venčanje 2011, ljubazno je odbio poziv.

"Dejvid i Viktorija pisali su Kejt i Vilijamu i pozvali ih kao porodica na sinovljevo venčanje. Međutim, Vilijam im je odgovorio da im žele puno sreće, ali da ne mogu da dođu", rekao je izvor za Daily Mirror.

Pročitajte još: NI NALIK DANAŠNJEM LUKSUZU: Pogledajte kako je izgledala prva kuća Dejvida i Viktorije Bekam (FOTO)

Dejvid i Viktorija bili su gosti i na venčanju princa Harija s Megan Markl 2018. godine, pa su mnogi bili uvereni da će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa doći u Palm Bič. Navodno su Viktorija i Megan jako dobre prijateljice, a njihova druženja su još češća nakon što su se Hari i Megan preselili u Ameriku. Megan često nosi Viktorijine kreacije.

Foto: Profimedia

Dejvid je u februaru 2020. govorio da se jako ponosi svojim čudesnim prijateljem Harijem nakon ženidbe s Megan i rođenja sina Arčija. Izvor pak tvrdi da je u izboru između Harija i Vilijama, Dejvid ipak na strani Kembridža.

Pročitajte još: Pri izboru materijala i postavljanju sistema termoizolacije obavezno obratite pažnu na OVE stvati

"Oni su bili njihov jedini izbor za goste na venčanju", tvrdi izvor. "Dejvidova istorija s Vilijamom i Kejt je duža, povezaniji su i oni su dobar izbor za goste na venčanju", dodao je.

Foto: Profimedia

Bruklin i Nikol rekli su sudbonosno da u subotu u Palm Biču, a venčanje je održano na porodičnom imanju porodice Pelc. Strani mediji navode da je Bruklin uzeo prezime svoje supruge koje će od sada koristiti kao svoje srednje ime.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas