Muškarci su DECENIJAMA uzdisali za njom, a ona se udala za ŽENU: Jedna od najpoznatijih pevačica rekla "DA" posle dve godine odlaganja venčanja

Jelena Knežević

20. 06. 2022. 000000 15:00

Foto: Profimedia

Pevačica Samanta Foks i njena partnerka Linda Olsen venčale su se nedavno u Eseksu, a fotografije sa venčanja već su se našle u svim svetskim medijima. NJih dve su venčanje odlagale čak dve godine zbog svetske pandemije koronavirusa.

Linda je pre mesec dana objavila sliku na svom Instagram profilu na kojoj pozira u salonu venčanica sa širokim osmehom na licu.

"Naš veliki dan je sve bliže", napisala je u opisu.

Izvor blizakparu izjavio je za Daily mail online: "NJih dve jedva čekaju taj veliki dan".

Podsećamo, Samanta je od 2016. u vezi sa Lindom, koja je poreklon Norvežanka. Olsenova već ima dva sina i svoj život vodi daleko od medija i kamera. NJena partnerka, Samanta, izjavila je jednom prilikom da joj je drago što nije kao i ona u šubiznisu. NJih dve su se verile u martu 2020. godine.

Pročitajte još: "Svetski trendovi su da se porodice ruše": Bojan iz Leksingtona dao vredan saved mladima kako da pristupaju braku

Samanta Foks je vrhunac popularnosti dostigla 80-ih svojim pesmama, ali i seksipilom. Pozirala je sa 16 godina u toplesu za poznatu Page 3 britanskog tabloida The sun. Zanimljivo je da je bila najmlađi model koji je uspeo da se pojavi na njoj i ubrzo je stekla titulu najpopularnije pin-up devojke.

Pročitajte još: Doživela INFARKT NA SNIMANJU EMISIJE: Naša poznata pevačica o traumatičnom iskustvu

Neviđeni uspeh doživela je kada je 1986. obavila singl "Touch me", koji je bio na prvom mestu po slušanosti u 17 zemalja. "Naughty girls" i "I wanna have some fun" neke su od pesama koje su takođe stekle veliku popularnost, a 1988. Samanta je bila nominovana za nagradu Brit u kategoriji najbolje muzičke umetnice.

Sa godinama, više se posvetila pevanju, zapostavljajući karijeru modela. Pozirala je za čuveni Playboy sredinom 90-ih.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU