Oglas
· · Komentari: 0

TRAGIČAN kraj: Sin legendarnog glumca zbog jedne kobne greške je na snimanju filma izgubio život

Sin legendarnog Brus Lija ubijen je tokom snimanja filma "Vrana"

1655624092_brendon-li.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kultni film, adaptacija kratke priče Džejmsa O’Bara “Vrana”, koju je režirao Aleks Projas, postao je svetski hit, međutim, malo je poznato da se iza njegovog snimanja krije mračna istina.

Pročitajte još: Bredli Kuper otvorio dušu i otkrio nepoznate detalje o sebi: Slavni glumac progovorio o zavisnosti od droge i borbi sa depresijom

Naime, glavna uloga u ovom ostvarenju pripala je Brendonu Liju, sinu legendarnog Brusa Lija, kom su predviđali da će ga ova uloga vinuti u zvezde. Međutim, tragičnom igrom sudbine, Brendon je upravo na snimanju ovog filma, tragično skončao.

Naime, za scenu u kojoj jedan od likova puca iz pištolja, gde se u filmovima obično koriste lažni meci, tim je umesto toga upotrebio pravi metak, verujući da nema opasnosti jer je uklonjen barut. Nažalost, patrona je ostala pričvršćena tako da je prilikom ispaljivanja igla pištolja ispalila metak u cev pištolja.

Međutim, kada je došlo vreme da zlikovci ispucaju ćorke u Lija, deo metka pogodio je Lija u stomak i povredio njegovu kičmenu moždinu. Li je brzo odveden u bolnicu, gde je uprkos svim naporima lekara i šestočasovnoj borbi za njegov život, izdahnuo.

Pročitajte još: Potpuno je promenila život: Bila je velika zvezda 90-ih, povukla se sa estrade, a danas neguje starije i čisti stanove

Sin majstora borilačkih veština Brusa Lija, koji je umro u 32. godini, imao je samo 28 godina kada je preminuo. U trenutku kada je privodio snimanje filma kraju planirao venčanje sa svojom verenicom Elizom Haton, kojoj je trebalo da se zavetuje na večnu ljubav 17. aprila, samo 17 dana kasnije.

Umesto toga, sahranjen je pored svog oca Brusa 3. aprila 1993. godine.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas