Poznati GLUMAC iz serije IGRA SUDBINE se ofarbao u plavo, pa se odlučio na NEOČEKIVAN ODLAZAK (FOTO)

Kristina Malešević

28. 06. 2022. 000000 20:30

Foto: Ataimages

Mladi srpski glumac i zvezda televizijske serije "Igra sudbine" Ammar Mešić odlučio se na neočekivan potez i u potpunosti šokirao svoje pratioce na društvenim mrežama. Naime, glumac se ofarbao u svetlo plavu boju pa se oslučio na veliki potez, planinarenje i osvajanje najvišeg vrha planine Rtanj, vrh šiljak na više od 1500 metara nadmorske visine.

Pročitajte još: Koje je idealno vreme za VEŽBANJE? Ipak je važno i kada treniramo

Umesto sa snimanja serija i filmova, Ammar Mešić je iznenadio pratioce na društvenoj mreži Instagram objaviši fotografiju sa planinarenja i sve ih počastio jednom pričom nalik na vodiča kroz ove predele.

Pročitajte još: Jovana Jeremić napadnuta u zgradi zbog bivšeg: Uzvratila pesnicom i maestralno se izvukla

- Zbog svog specifičnog izgleda, u vezi Rtnja se ispredaju razne legende, a neki naučnici pokušavaju da dokažu da je nekada zaista bio piramida. Na samom vrhu Šiljak, nalaze se ostaci kapele koju je sagradila Greta Minh 1934. godine u čast pokojnog muža Juliusa Minha, tadašnjeg vlasnika rudnika uglja u podnožju Rtnja. Materijal za izgradnju kapele dopreman je do vrha na magarcima, a u izgradnji u učestvovali radnici tadašnjeg rudnika. Kapelu su minirali i srušili vandali devedesetih godina prošlog veka, verujući da se u njoj nalazi skriveno blago - napisao je u opisu svojih fotografija mladi Ammar Mešić

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU