Kako je izgledala Senidah pre DVE DECENIJE: Fotografija koju nikada niste imali prilike da vidite (FOTO)

Jelena Knežević

28. 06. 2022. 000000 14:30

Foto: Instagram/printskrin/senida_h

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, u poslednjih par godina stekla je ogromnu popularnost kada je izbacila brojne hitove koji su skupili višemilionske preglede na platformi Jutjub. Muzikom je zvaničbno krenula da se bravi pre 12 godina, a njen prvi singl nosi naziv "Pustinja".

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju staru više od dve decenije, kada je imala svega 16 godina. Na slici pozira u crnom bikiniju na plaži.

Pročitajte još: Ronaldova žena srušila mit o SAVREŠNIM TELIMA nakon POROĐAJA: Georgina pokazala svu lepotu "nesavršenosti" (FOTO)

"Prvi dan leta 21 godinu kasnije", dodala je u opisu.

Komplimenti oduševljenih fanova samo su se ređali - "Wow", "Bila i ostala pelepa", "Bomba"..

Pevačica je u aprilu napunila 37 godina i sinonim je za originalnost, upečatljiv stil i autentičnost. NJeni modni odabiri u rangu su svetskih zvezda.

Pročitajte još: Da li je prepoznajete? Jedna je od naomiljenijih glumica iz serije "SREĆNI LJUDI" (FOTO)

O njenom poreklu dosta se pisalo, a ona je jednom prilikom izjavila:

"Ja sam Slovenka crnogorskog porekla. Ima istine u tome da sam retka zverka", otkrila je za slovenački Bazar jednom prilikom. Pored muzike, velika strast joj je i čitanje knjiga.

Lepa Senida priznala je jednom prilikom da nije očekivala uspeh koji je postigla u regionu. Podsećamo, nakon hita "Slađana" krenuo je njen vrtoglavi uspon u karijeri.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU