· · Komentari: 0

Ronaldova žena srušila mit o SAVREŠNIM TELIMA nakon POROĐAJA: Georgina pokazala svu lepotu "nesavršenosti" (FOTO)

Paparaco fotografi uslikali su Ronalda i Georginu na njihovoj luksuznoj jahti

1656402133_georginaa.jpg
Foto: Profimedia

Slavni fudbaler Ronaldo i njegova izabranica Georgina uživaju na odmoru na Ibici. Ovaj poznati par "uhvatili" su paparaci dok su uživali na njihovoj jahti.

Georginu smo imali prilike da vidimo u kupaćem kostimu i to samo dva meseca nakon porođaja... Ona nije podlegla popularnom trendu brzog vraćanja u formu nakon porođaja i nije se libila da pokaže ni celulit, ni strije, ali ni stomačić koji se nije potpuno vratio u pređašnje stanje nakon blizanačke trudnoće.

Dvadesetosmogodišnja Argentinka primer je svim devojkama jer je dokazala da nema komplekse i da ne juri za nedostižnim standardima lepote.

Pročitajte još: Prvi put imamo prilike da vidimo kako izgleda OTAC ANE IVANOVIĆ: Bivša teniserka čestitala rođendan tati na emotivan način (FOTO)

Ona je izabrali klasični dvodelni bikini i potpuno zablistala bez trunke šminke i u prirodnom izdanju. Podsećanja radi, ona se porodila 18. aprila kada je na svet donela devojčicu Belu Esmeraldu. Tokom porođaja, izgubila je drugog blizanca.

Pročitajte još: Jovana Jeremić napadnuta u zgradi zbog bivšeg: Uzvratila pesnicom i maestralno se izvukla

Georgina i Ronaldo upoznali su se u prodavnici poznate modne kuće Gucci 2016. godine, gde je ona radila kao prodavačica. Ovaj par dobio je pre 4 godine devojčicu Martinu Alanu, a fudbaler pre nje već ima troje dece - blizance Evu i Matea, kao i sina Kristijana Juniora.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.