KARLEUŠA ponovo izgleda brutalno: Nove slike na društvenim mrežama ostavljaju bez daha (FOTO)

Isidora Čolaković

29. 06. 2022. 000000 08:09

Foto: Ataimages.rs

Jelena Karleuša važi za jednu od najatraktivnijih pevačica sa estrade. NJene modne kombinacije kopiraju kako domaće, tako i strane poznate ličnosti. Modni kritičari je nazivaju ženom od stila i nikada nisu imali primedbe na njeno oblačenje. Malo ko može da se pohvali time.

Ona nastavlja da nas iznenađuje svojim izgledom. Upravo ova kombinacija je jedna od mnogih koje se pozitivno komentarišu. Obukla je cvetnu haljinu, njena figura je došla do izražaja, a bujne grudi su bile u prvom planu. Jeca je dala inspiraciju mnogim pripadnicama lepšeg pola. Cvetne haljine su hit ovog leta, a pogodne su za vrele dane kada vam treba garderoba u kojoj ćete se osećati prijatno i atraktivno. 

 

Podsetimo, ona je nedavno prokomentarisala ovogodišnju sezonu emisije Zvezde Granda u kojoj je na njeno mesto došla njena najveća konkurencija Svetlana Ražnatović.

Pročitajte još: Dara Bubamara otkrila kako je prebila dečka na aerodromu, a zatim zapretila i Ognjenu Amidžiću: "Ubila bih te"

- Meni je šokantno da nisam videla bukvalno nijedan stori, nijedan tvit ili mim posvećen finalu ZG: Stoji to da je Ceca svojim učešćem sahranila "Pinkove zvezde", ali sam bila sigurna da su "Zvezde Granda" jači brend i da će je preživeti. Neko jednostavno nije za šou. Užas i šteta. Kakav je to spektakl nekada bio... LJudi su se okupljali subotom ispred TV ekrana da gledaju, sada niko nije ni znao za finale - napisala je Karleuša.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU