Ovako je Nikolina Pišek izgledala pre estetskih zahvata: Da li je velika razlika? (FOTO)

Jelena Knežević

29. 06. 2022. 000000 10:40

Foto: Jutjub/printskrin

Hrvatska voditeljka, Nikolina Pišek, važi za jednu od najlepših žena, ali kako su pisali hrvatski mediji ona se podvrgla raznim estetskim intervencijama. Prema njihovim navodima, ona je operisala nos i grudi, a uvećala je i usne.

Više puta je svoj izgled doterivala kod plastičnog hihurga, a razlika se može videti kada se uporede njene fotografije sa početka karijere i danas.

Pročitajte još: Poznata voditeljka preminula u 40. godini: Dugo se borila sa RAKOM CREVA, a ovo su najčešći simptomi ove opake bolesti

Nesporno je da je Nikolina i pre intervencija imala izuetno lepe crte lica, ali i da je svoj izgled dovela do savršenstva uz pomoć par zahvata. Jednom prilikom govorila je o operaciji nosa i komplikacijama koje su usledile nakon toga:

"Desio se nestručan zahvat koji je rezultirao višestrukim problemima – estetskog i medicinskog karaktera. Sad mogu da tvrdim – odstranjena mi je hrskavica i nestručno postavljen svod, uzrokovana teška devijacija i vrlo diskutabilan estetski rezulta", objasnila je jednom prilikom za Estetic.rs i upozorila:

"Želela bih istaknuti da nakon što je urađena šteta, mnogo je teže vratiti se na polazišnu poziciju, a kamoli poboljšati sveukupnu sliku. Zato , ukoliko se planirate podvrgnuti nekom zahvatu, razmislite o opcijama, dobro se informišite i otvorite oči pre nego što krenete u akciju", zaključila je Pišekova.

Pročitajte još: MUK u studiju: Dara Bubamara udarila ŠAMAR Marini Visković usred emisije (VIDEO)

 Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU