Oglas
· · Komentari: 0

Dara Bubamara otkrila kako je prebila dečka na aerodromu, a zatim zapretila i Ognjenu Amidžiću: "Ubila bih te"

Pevačica se prisetila neprijatne situacije na aerodromu

1656482472_dara-bubamara.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Dara Bubamara gostovala je u emisji "Amidži šou" i tom prilikom ispričala šta se zapravo dogodilo na aerodromu, kada je pretukla jednog dečka.

Pročitajte još: Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su se vančali: Fudbaler podelio fotografiju (FOTO)

- Desilo se da sam žurila na aerodrom. Imala sam brže vozilo, verovatno se desilo da sam nekog sasekla. Čovek mi je bukvalno pred milicijom rekao "sledeći put ako ne budeš normalno vozila j**aću ti m" - rekla je Dara, a Ognjen je potom prasnuo u smeh.

- Međutim, pošto sam ja alergična na svoje. Majka mi nije živa, meni je pao mrak na oči i ja sam skočila na njega. On je imao 130 kilograma i 2 metra. Tukla sam ga pesnicama. Ubila sam ga od batina i još sam ga prijavila policiji. Ja sam prijavila sebe, da sam ga pretukla zato što me je vređao. Ja sam žena, on je muškarac, ne sme na taj način da mi se obraća. Naravno, skinut je sa leta - pričala je pevačica, dok se voditelj sve vreme smejao, ne verujući šta sluša:

Dara zapretila Ognjenu

- Šta tebi Ognjene nije jasno. Objasni mi. Muškarac od 2 metra, 130 kilograma vređa jednu ženu na aerodromu.

- Kako nije smešno, skočiš, izubijaš ga, još ga prijaviš policiji, skinut sa leta - rekao je Amidžić.

Pročitajte još: Mira Škorić davne 1995. godine udala se za uglednog hirurga: Kuma je bila ova pevačica, a venčanje okupilo najpoznatije ličnosti (FOTO)

 

- Zato što mi je rekao "j**em ti mater. Ti sad to da mi kažeš, znaš šta bih ti uradila. Ubila bih te. Ne znam šta je smešno. Ja sam bre srčana žena. Ne dam na svoje i to je to. Izvinjavam se što psujem, Ognjen me je iznervirao. Kao smeješ se što sam ga ja pretukla.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas