Da li Ana STANIĆ najzgodnija pevačica u PETOJ DECENIJI? Pati od insulinske rezistencije i ima JEDNO PRAVILO u ishrani (FOTO)

Kristina Malešević

01. 07. 2022. 000000 17:30

Foto: InstagramScreenShot/ana1stanic

Pop pevačica raskošnog glasa, Ana Stanić može se pohvaliti savršeno izvajanom figurom u petoj deceniji, tačnije u 46. godini izgleda bolje od brojih dvadesetogodišnjakinja sa srpske estrade. Ipak, iza tog izvajanog tela stoje redovni treninzi i zdrava ishrana iza koje se krije i problem sa insulinskom rezistencijom.

Pročitajte još: Milica Pavlović predala tužbu protiv Ane Nikolić: "Ceo slučaj već je u advokatskoj kancelariji"

Ipak, osnovno pravilo koje se Ana Stanić pridržava je izbegavanje šećera, ali pre svega belog brašna i još po nekih namirnica.

Pročitajte još: Vaše lice može postati ASIMETRIČNO tokom godina: Sprečite asimetriju lica na prirodan način (FOTO)

- Neka glavna pravila kojih se držim su izbegavanje belog brašna, pržene hrane, ali ponekad „zgrešim” kada je slatko u pitanju. Problem mi nije izbegavanje pržene hrane i belog brašna, samo šećer je ono čega mi ponekad fali. Jedem dinstanu hranu, u koje se potom doda maslinovo ulje, a umesto testenine od belog brašna biram integralne špagete - objasnila je svojevremeno Ana Stanić za srpske medije. 

Pročitajte još: Očistite nameštaj uz pomoć POKLOPCA ZA ŠERPU: Trik koji će vas oduševiti (VIDEO)

Takođe, Ana Stanić pasionirani je ljubitelj skijanja na vodi, pa se trudi da svaki lep dana tokom leta iskoristi za ovu aktivnost.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU