· · Komentari: 0
otvoreno

"Ana Bekuta može da mi bude baka": Bivša takmičarka u Zvezdama Granda odlučila da progovori o svemu

Anastasija je krajnje iskreno odgovorila na komentare žirija

1649924900_anastasija.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Prva

Nedavno je kao bomba ođeknula vest da je takmičarka Anastasija Ićurup odlučila da napusti najpoznatiji talent-šou.

Razlog za tu odluku bili su komentari žirija na račun njenog odevanja, konkretnije, komentari Ane Bekute.

Naime, Bekuti se nije dopala kombinacija u kojoj je Anastasija izašla na scenu. Međutim, mlada pevačica odlučila je da odgovori na kritike:

Pa, iskreno, svako ima prava na svoje mišljenje. Posebno podržavam mišljenje žirija jer su tu sa razlogom. Mada malo mi je neugodno da me komentariše Ana Bekuta koja može da mi bude baka. Malo mi nije kompetentna da me komentariše što se tiče stajlinga, ali to je njeno mišljenje” - iskrena je bila bivša takmičarka.

Pročitajte još: NOVI ESTRADNI SUKOB: Milica Pavlović priznala da joj Aca Lukas nije više prijatelj! Pevač žestoko uzvratio

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taasaa (@anastasija.icurup)

Tom prilikom ona se osvrnula i na prošlu sezonu, ali i na takmičarku od koje je tada izgubila, navodeći da je bila provokativnije obučena od nje:

Dobila sam tada pohvale na račun izgleda. Sa mnom je bila tad u duelu devojka Marija Grojevska koja je da kažem više bila “gola” nego ja. Na kontu toga otišla dalje. Imala je podršku i zbog pevanja, ali je stajling bio prvenstveno na prvom mestu” - izjavila je Anastasija u emisiji "Puls Srbije".

Pročitajte još: Strasti se ne stišavaju: BRAT KRISA ROKA zove na DVOBOJ VILA SMITA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taasaa (@anastasija.icurup)

Kako navodi, ona ne smatra svoj stajling provokativnim:

Ja ne vidim da je nešto na meni bilo toliko provokativno. Bila sam zakopčana do grla, jedino to što je bila ta čipka providna. Devojka Maja koja je dosta provokativnije obučena od mene, ali eto desio se taj pik na mene i zasmetalo im je” - rekla je bez dlake na jeziku.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.