Poznata dizajnerka venčanica, Vera Vang slavi 73. ROĐENDAN uz proseko i karaoke (FOTO)

Katarina Nikolić

02. 07. 2022. 000000 08:30

Foto: Jutjub Printskrin/Variety

Vera Vang sigurno zna kako da proslavi svoj rođendan sa stilom! Modna dizajnerka je izgledala potpuno bezvremeno na proslavi svog 73. rođendana, podelivši seriju postova na Instagramu sa detaljima o njenoj velikoj zabavi. Ova dizajnerka definitivno ne izgleda kao da puni 73 godine! 

Pročitajte još: Španska kraljica ili prva dama Francuske?: Modne ikone se susrele, a koja je po vama bila bolje obučena (FOTO)

Vang – odevena u zadivljujući dvodelni rumeno-roze ansambl sa suknjom do poda sa srednjim prorezom koji je pokazivao odgovarajući šorts ispod – držala je flašu svog novog „Roze Proseka“ iz njene vinske linije "Vang Parti", koja je dopunila svoj glamur prelepom tijarom za ovu važnu priliku.

U drugom postu prikazana je višeslojna srebrna torta ukrašena ružama, sa crnim štampanim slovima njenih inicijala. „Proslavljam svoj rođendan uz KOLAČE i KARAOKE…… i moj novi Roze Proseko“ napisala je Vang na svakom setu slika koji je postavila. 

Vera Vang se nešto kasnije pojavila u još jednoj odevnoj kombinaciji, sličnoj kao prethodnoj, s obzirom da je tematika i cela postava rođendana bila u pink bojama, tako su i njeni stajlinzi pratili istu boju. 

Ova dizajnerka ne samo što je popularna u svetu venčanica, već ona ima svoju firmu za organizovanje venčanja i glamuroznih proslava, te nije čudo što je ovakva proslava bila upriličena za njen 73. rođendan. 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU