Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

PREMINUO DIZAJNER LUJ VITONA: Bio je omiljen među poznatima, a ovako se ČUVENA modna kuća oprostila od njega (FOTO)

Virdžil Abloh, dizajner, osnivač modnog brenda Off-White i kreativni direktor modne kuće Louis Vuitton, preminuo je u 42. godini.

1638178149_profimedia-0641536669.png
Foto: Profimedia
Oglas

Vest je objavljena na njegovom Instagram profilu. Abloh je bolovao od retkog, agresivnog oblika raka, a s bolešću se borio od 2019. godine. Iste godine je i uzeo pauzu od mode prema preporuci lekara te otkazao nekoliko nastupa te jeseni.

Pročitajte još: Kosa Kejt Midlton je sada MNOGO CRVENIJA: Evo kako je vojvotkinja promenila boju u 3 KORAKA (FOTO)

Nastavio da radi dok je bolovao

Slavni dizajner bio je otac dvoje dece koju je dobio sa suprugom Šenon. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @virgilabloh

"Iza njega ostaju supruga Šenon Abloh, njegova deca Lov Abloh i Grej Abloh, sestra Edvina Abloh, roditelji Ni i Eunis Abloh i mnogi dragi prijatelji i kolege. Više od dve godine Virdžil se hrabro borio protiv retkog, agresivnog oblika raka, angiosarkoma srca. NJegov je izbor nakon dijagnoze 2019. bio da se bori u privatnosti, podvrgavao se mnogim napornim tretmanima, dok je u isto vreme vodio nekoliko važnih institucija koje se bave modom, umetnošću i kulturom.

Kroz sve to, njegova radna etika, beskonačna radoznalost i optimizam nikada nisu jenjavali. Virdžila je vodila njegova posvećenost svojem zanatu i njegova misija bila je da otvori vrata drugima i stvori put za veću jednakost u umetnosti i dizajnu. Često je znao reći da je sve ono što radi posvećeno 17-godišnjoj verziji njega samog. Iskreno je verovao u moć umetnosti da inspiriše buduće generacije", stoji u objavi modne kuće Luj Viton.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas