JELENA KARLEUŠA potvrdila SAOPŠTENJEM razvod od DUŠKA TOŠIĆA: Pevačica konačno progovorila o završetku braka (FOTO)

Isidora Čolaković

05. 07. 2022. 000000 12:11

Foto: Printskreen/ Instagram - karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša na svom zvaničnom Instagram profilu, iznenadila je javnost, kada je objavila da se i zvanično nakon 14 godina razvodi od fudbalera Duška Tošića.

Pročitajte još: JELENA KARLEUŠA otvorila vrata svog doma: Zavirite u ORMAR popularne dive (VIDEO)

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla ... pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem", napisala je Karleuša.

Mediji već dugo pričaju o tome kako je ovaj brak još odavno završen, ali nikada nismo dobili potvrdu od Jelene ili Duška o ovoj informaciji. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU