Glumac smršao čak 30 kilograma zbog uloge: Milan Marić učinio gotovo nemoguće (FOTO)

Isidora Čolaković

07. 07. 2022. 000000 21:00

Foto: Printscreen/ Instagram - eugensmesni

Poznati glumac Milan Marić je u usponu svoje glumačke karijere. Imao je brojne velike uloge koje su ga proslavile, a ono što je karakteristično za njega je i to da je ljubimac pripadnica lepšeg pola. Dame ga obožavaju zbog njegovog šarma, a uloga zbog koje su ga svi zavoleli je bila uloga Tome Zdravkovića u filmu "Toma".

NJegov izgled se znatno menjao iz uloge u ulogu, a najveća promena se desila kada je zbog filma "Dovlatov" morao drastično da se ugoji.

Pročitajte još: Branku Cvejiću se bore za život: Poznati glumac priključen na kiseonik

Tada je imao 103 kilograma, što je previše. Za ulogu u filmu "Toma", smršao je oko 30 kilograma. Tada je imao svega 79 kilograma.

Foto: Printscreen/ Twitter

Promena je bila i više nego neverovatna, ali ni što se tiče mršavljenja ni nabacivanja težine, Mariću to nije bio problem. 

- Bio sam toliko uzbuđen kada sam dobio ulogu u filmu "Dovlatov" da mi ništa nije bilo teško. Dobio sam prvu glavnu ulogu na filmu, u stranoj zemlji i sa jednim velikim rediteljem. Meni to nije bilo traumatično iskustvo. Ne smatram da mi je uništilo život, već da je zanimljivo fizički se transformisati zarad uloge i naučiti strani jezik - rekao je Marić svojevremeno, prenosi "Telegraf.rs"

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU