Oglas
· · Komentari: 0
glumac

"Moja dužnost je bila da budem pažljiv i brižan": Milan Marić o tome kako je proteklo snimanje intimnih scena sa Milenom Radulović

Milan Marić oduševio je ulogom Tome.

1633587430_06137deb34c5e81654e4bf2fb0d750b53d5d7559.jpg
Foto: YouTube printscreen /K1
Oglas

Glumac Milan Marić ovih dana je u centru pažnje zbog uloge Tome Zdravkovića u filmu "Toma". Glumac je govorio o brojnim detaljima filma i načinima snimanja, a sada se osvrnuo i na intimne scene koje je snimao sa koleginicom Milenom Radulović.

Milena Radulović u filmu "Toma" igra ulogu Nade, treće supruge Tome Zdravkovića, koju je pevač upoznao i oženio u Crnoj Gori.

Pročitajte još: Aleksandra Prijović otkrila tajne iz života Lepe Brene: "Svi misle da živi život iz bajke"

Ona i Milan u filmu imaju nekoliko intimnih scena, a glumac je sada otkrio kako je proteklo snimanje ovih kadrova:

- Svi smo se vodili emocijom i intuicijom. Bjela (Dragan Bjelogrlić) nas je puštao, dozvoljavao nam je da nas u scenama vode emocije. Moja je dužnost bila da kao stariji kolega u intimnim scenama sa Milenom Radulović budem pažljiv i brižan - rekao je Milan Marić u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji "K1".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas