Da li ste ovo OČEKIVALI? Pevačica Milica PAVLOVIĆ otvorila dušu o posebnom odnosu sa SAŠOM MATIĆEM (FOTO)

Kristina Malešević

09. 07. 2022. 000000 20:30

Foto: InstagramScreenShot/senoritamilica

Atraktivna mlada pevačica Milica Pavlović u jeku je medijske pažnje zbog pesme "Provereno", a onda se oglasila i na društvenoj mreži Instagram i otkrila u kakvom je odnosu sa pevačem Sašom Matićem. Naime, Pavlovićeva i Matić imaju poseban kolegijalni odnos, međusobno se podržavaju i posebno uvažavaju, a rezultat toga je i duetska pesma "Oko moje" koja od prošle godine broji milione pregleda na kanalima na Internetu.

Pročitajte još: Odmereno i sa STILOM: Evo kako je slavna srpska voditeljka i KNJIŽEVNICA zablistala na CRVENOM TEPIHU (FOTO)

U želji da najavi njihove nastupe, Milica Pavlović je obelodanila šta misli o svom kolegini i znela nis komplimenata na račun njegovih pesama i emocije koju on prenosi na svoju publiku. Objava je za kratko vreme dobila na hiljade lajkova.

Pročitajte još: Svete biljke koje će vas štititi ukoliko ih budete gajili u svom dvorištu: Ove 4 biljke će vam pomoći, a mogu imati i lekovito dejtvo (FOTO)

- Oko moje, vaš i moj Sale… Uvek sam volela njegove koncert… Pune emocija, izvrsnih muzičara i čarobnih melodije koje krase njegov opus… NJegova duša čista koja sija najsjajnije na svetu - napisala je Milica Pavlović na objavi na koju su odmah regovali i administratori oficijalnog naloga Saše Matić i ostavili srce u komentaru nakon objave. 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU