Poremećeno ponašanje velike muzičke ikone: Radio je gadosti za koje ne biste ni pomislili da je neko sposoban (FOTO)

Isidora Čolaković

15. 07. 2022. 000000 21:00

Foto: Profimedia

Merlin Medison je pevač rok i metal muzike koji je poznat po svom kontroverznom ponašanju. On se pojavio na sceni 90-ih godina prošlog veka, a njegova muzika je u poslednje vreme u drugom planu s obzirom na to da je tužen za seksualno zlostavljanje više puta. Pevač sve ove optužbe negira i kaže da su izmišljene, ali njegove partnerke tvrde suprotno. 

One su u nedavnim optužbama pričale o tome kako ih je zaključavao u gluvu sobu gde ih je davio, maltretirao, silovao i ujedao. Navodno je u kući imao sobu koju je nazvao "soba loših devojaka" i tu je zaključavao i kaznio partnerke i za najmanji prestup. 

Pročitajte još: Kolege u strahu: Otkriveno u kakvom je stanju glumica Rada Đuričin

NJegova bivša devojka, manekenka Ešli Morgan Smitlajn je za jedan magazin izjavila da ju je pevač više puta zloupotrebio protiv njene volje i da je usecao inicijale MM na njenoj butini. 

"Čak i da sam vrištala, niko me ne bi čuo. Prvo se boriš, a on uživa u borbi. Naučila sam da se ne borim, jer mu je to davalo ono što je želeo. Samo sam bih otišla negde drugde u svojoj glavi", prisetila se Ešli sa užasom.

Glumica Esme Bjanko koja je poznata po svojoj ulozi u seriji "Igra prestola" tvrdi da je njoj davao elektrošokove, kao i da ju je jurio sekirom po stanu. Inkriminisana lokacija je navodno bila ukrašena krvlju, kukastim krstovima, isečenim fotografijama iz porno časopisa, a sprejom ispisan znak "SIDA" navodno je bio tačno iznad Mensonovog kreveta.

Glumica Evan Rejčel Vud je godinama proživljavala pakao zbog njega. Upoznali su se kada je imala samo 18 godina, a veoma brzo su počeli da žive zajedno. 

"U početku je bio fin, šarmantan, i nikad nisam mislila da će me povrediti. Veza je išla munjevitom brzinom, govorio mi je da sam njegova srodna duša i da treba da živimo zajedno nedugo nakon što smo počeli da izlazimo", izjavila je Evan svojevremeno.

On ju je naterao da prekine odnos sa porodicom i prijateljima, a ona je izjavila da je Merlin hakovao njenu mejl adresu i društvene mreže kako ne bi mogla da traži pomoć. Pevač je 2009. rekao za magazin Spin da je zamišljao kako će joj svaki dan čekićem razbiti lobanju. Par je konačno raskinuo 2010. Vudova je bila verena za Mensona. 

 

Osim grozota, koje je prema tvrdnjama bivših devojaka, činio njima, on je poznat po mnogim skandalima. 

 Pevač je jednom rekao za High Times 1995. godine da je, kada je bio u NJu Orleansu, otišao da iskopa grob i u njemu pronašao ljudske ostatke.

Odneo je nekoliko kostiju u hotel i odlučio sa prijateljima da iz njih iseče nekoliko komada, stavi ih u lulu i popuši. "Te zapaljene kosti su mi zadale jaku glavobolju i crvenilo u očima," prisetio se pevač.

Na koncertu 1995. godine je sam sebe posekao razbijenom flašom po grudima, a to je ponovio i 2016. godine, ovoga puta žiletom. 

Pevač voli da cepa ili čak spaljuje Bibliju tokom svog nastupa. Često briše pljuvačku ili nos Svetim pismom. I pocepane stranice stavlja u usta i peva u mikrofon na nerazumljiv način.

Jednom prilikom je ppozvao obožavateljku koja je gluva u studio i zamolio je da se skine. Okitio ju je viršlama i svinjskim nogama i slikao ju je. Jedan član benda, Madona Vejn Gejsi ili pod nadimkom Pogo, je imao seks sa njom, a Menson i basista Tvigi Ramirez su urinirali na nju. Pevač je u knjizi ovako opisao događaj: "Mislim da je i ona to shvatila kao umetnost i dobro se zabavljala."

Sve ove gadosti i užasi su jezive. Bez obzira na svoja muzička dostignuća, on će uvek biti upamćen po ovim monstruoznim postupcima.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU