· · Komentari: 0
ŠOK

"Udarao mi je glavu o zid i brutalno me silovao": Slavni glumac optužen za zlostavljanje

Upropašćena mu karijera

1616169532_h_54750787.jpg
Foto: EPA

Armi Hamer, glumac koji je poznat po ulozi u filmu "Skrivena ljubav", izgubio je učešće u holivudskim projektima, zbog optužbi za seksualno zlostavljanje.

Pročitajte još: Učinio je da SRPKINJE zaborave na Bali Bega! Ko je turski glumac na koga su žene ODLEPILE? (FOTO)

Naime, tužbu je podnela 24-godišnja žmlada žena nakon  pošto je nekoliko žena na društvenim mrežama optužilo Hammra za emocionalno i fizičko zlostavljanje i reklo, kako je imao nenormalne seksualne fantazije. U četvrtak je žena koja se predstavila samo kao Efi rekla na konferenciji za novinare da je četiri godine bila u emotivnoj vezi sa glumcem koji je u to vreme bio u braku s televizijskom voditeljicom Elizabet Čambers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @armiehammer

"Armie Hamer brutalno me je brutalno silovao 24. aprila 2017. u Los Anđelesu. Zlostavljanje je trajalo četiri sata, a sve vreme je mojom glavom udarao o zid i povredio mi lice - rekla je Efi.

Ona je otkrila da je Hamera upoznala 2016. godine preko Fejsbuka i da se zaljubila u njega. Nakon što je doživela fizičko i seksualno zlostavljanje, imala je, kako je i sama rekla suicidne misli i jako joj je žao što ranije nije progovorila o svemu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.