Seka Aleksić u neobičnom stajlingu za plažu: Čizme i kupaći? Mišljenja su podeljenja (FOTO)

Isidora Čolaković

18. 07. 2022. 000000 14:00

Foto: Ataimages.rs

Seka Aleksić je poznata po tome što je sklona eksperimentisanju kada je moda u pitanju. Ona je neko ko već dugo godina iznosi trendove za koje se mnogi ne bi ni usudili da pokušaju.

Sličan primer je i njena slika sa plaže koju je okačila na svom profilu na Instagramu. Ona je privukla dosta pažnje, a još jednom je pokazala da joj nije bitno šta će drugi da misle, već da su hrabri potezi deo njene ličnosti i karijere.

Pročitajte još: Zapalila društvene mreže u kratkoj haljini: Nakon razvoda od Ognjena čini se da Danijela Dimitrovska blista (FOTO)

Ona se opredelila za crni, jednodelni kupaći, koji je isticao njene obline. Preko njega je imala veoma neobičan kimono koji je šaren i imao je različite ilustracije po sebi. Vrhunac stajlinga i ono što je privuklo najviše pažnje su svakako bile čizme. Odlučila je da na kupaći kostim obuje kaubojke u crnoj boji.

Od modnih dodataka je nosila naočare za sunce koje imaju rupice sa strana. Crna torbica preko ramena je upotpunila kombinaciju, a predugu kosu je zabacila pozadi.

Izazvala je brojne pozitivne komentare, ali takođe, po nečijem mišljenju ovo je spoj nespojivog. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU