Oglas
· · Komentari: 0

"SPAVALI SMO NA STRUNJAČAMA, NISMO IMALI ZA UŽINU": Seka Aleksić danas živi u luksuzu, ali ne zaboravlja teške dane

Evo kako je Seka Aleksić govorila o prošlosti

1647684416________________________________________________________________________________________-55698.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/seka_aleksic
Oglas

Pevačica Seka Aleksić danas je veoma popularna i uspešna pevačica koja živi u izobilju i može sebu sve da priušti, ali nije uvek živela u takvim okolnostima.

Seka nikada nije krila da je odrastala u siromaštvu i ponosna je na taj period, jer su je teški uslovi u kojima je nekada živela učinili psihički jačom i spremnom da se izbori sa svim životnim izazovima.
Aleksićeva je u intervjuu za jedan dnevni list pre nekoliko godina do detalja opisala kroz kakve su sve muke prošli ona, njen brat i njena majka kada su iz Bosne izbegli zbog rata.

Pročitajte još: Ana Sević dobila POKLON VREDAN 50.000 evra: Posle rođenja sina, muž spremio skupoceno IZNENAĐENJE (FOTO)

"Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me", rekla je svojevremeno pevačica i dodala da je bilo situacija kada je ostajala bez dinara:

"Nije me bilo sramota što nekada nisam imala za užinu, ekskurzije, sa tim sam naučila da se izborim i zbog toga sam danas jaka i ne dam na sebe i svoje. Živeli smo godinama u sobi koju nam je škola dala da koristimo, spavali smo na strunjačama, a šporet dobili na poklon. Tako da nemanje novaca meni danas nije strano i taj osećaj nisam izgubila ni sada kada imam mnogo više. Bila sam srećna i tada i sada, to nije stanje mog novčanika, nego duha".

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas