Glumica u PROVOKATIVNOM izdanju: Ni BRED PIT nije ostao ravnodušan (FOTO)

Magazin Praksa

19. 07. 2022. 000000 10:20

Foto: Profimedia

Bred Pit trenutno se nalazi u Parizu gde promoviše svoj novi film ,,Brzi voz". Ovaj film ujedno je i poslednji veliki filmski projekat jednog od najpoznatijih glumaca današnjice. Kako je izjavio nedavno u jednom intervjuu, Bred Pit izgleda prolazi kroz poslednje poglavlje svoje karijere i to baš u ovom filmu gde će glumiti glavnu ulogu.

Pročitajte još: "Ne treniram i zabušavam oko ishrane": Milica Todorović otkrila kako je izgubila kilograme, iako se nije strogo prodržavala propisanog režima

Na promociji filma glumcu se pridružilo mnogo kolega, među kojima je i mlada Dzoi King. Ova 22-godišnja glumica, koja je postala popularna javnosti po glavnoj ulozi u tinejdz filmu ,,Kabina za ljubljenje" pojavila se u izdanju koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Foto:Profimedia

Ona je na sebi imala kožne pantalone i kaput ispod kojeg su se videle samo dve tanke trakice koje su prekrivale gole grudi, čime je ova mlada glumica zasenila sve prisutne, pa čak i Bred Pita. On je na sebi imao moderno laneno odelo, u jarko narandzastoj boji.

Foto: Profimedia

Film bi trebalo premijerno da se prikaže 5. avgusta, a neki od glumaca koje ćete moći da vidite u poslednjem projektu omiljenog glumca ženske populacije jesu Sandra Bulok, Logan Lerman, Majkl Šenon i mnogi drugi.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU