Oglas
· · Komentari: 0

"Dao joj je prsten": Bred Pit je bio OČARAN buntovnom TV zvezdom - NJena TRAGIČNA smrt je sve prekinula! (FOTO/VIDEO)

Holivudska zvezda Bred Pit navodno je bio "zaljubljen" u pokojnu TV zvezdu Polu Jejts, koja je umrla pre 21 godinu od predoziranja drogom, u 41 godini.

1631950704_Untitled8.png
Foto: Printskrin/Jutjub/ OWN
Oglas

Bred Pit je navodno bio "zaluđen" pokojnom manekenkom i voditeljkom Polom Jejts i dao joj je prsten nakon "mnogo flertovanja".

Pročitajte još: "Čuvajte se": Kuća glumice Bojane Maljević u GUSTOM DIMU, a onda su se pojavili NEŽELJENI gosti! (FOTO/VIDEO)

Platonska ljubav

Smatralo se da je 57-godišnja holivudska zvezda uživala u Polinoj šarenolikoj ličnosti i da ju je "obožavao" nakon što se 1995. godine ona preselila u Los Anđeles sa svojim tadašnjim dečkom.

Prošla je 21 godina otkako je Pola tragično umrla od predoziranja drogom u 41. godini. Nakon što su se Pola i Bred upoznali u LA -u, njen prijatelj i bivši PR, Geri Agar Fenel, rekao je za novine da joj je Bred dao poklon kao znak naklonosti.

Geri je rekao: "Pola je rekla da joj je Bred dao prsten kao„ znak svoje zaljubljenosti “. "Rekla mi je da ima mnogo flertovanja, a on joj je rekao da je obožava. Sećam se samo da se Pola kikotala o njihovom zajedničkom vremenu."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas