Vesna Zmijanac o udvaračima: "Muvaju me dečaci", pa otkrila da li je izašla nekad sa nekim od njih na sastanak, a dotkla se i Relje i Nikolije

Jelena Knežević

22. 07. 2022. 000000 17:30

Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Vesna Zmijanac otkrila je da joj mlađu muškarci šalju poruke, ali i da im odgovara na iste. Kada nije u Beogradu, vreme provodi u svojoj oazi mira na Bukulji, a ne krije da voli da kuva celoj porodici i komšijama:

– Kuvam Nikoliji, Relji, komšijama. Ove godine sam najviše na Bukulji, ne bih preživela u Beogradu na ovim na vrućinama. Tamo imam troje ljudi koji rade za mene i komšiluk koji voli moju hranu", rekla je za "Blic", pa otkrila da li su Relja i Nikolija zahtevni kada je hrana u pitanju:

– Isti su mi jer su oboje vegeterijanci i oni su mi veliki problem pa moram za njih posebno. Nekada sam i ja bila vegeterijanka, kada su oni kod mene onda smo svi vegeterijanci, a kada odu jedem i meso. Kuvam im sve iz bašte. Vole sataraš, buraniju, sladak kupus... Slatkiše ne volim i ne znam ništa od dezerata da spremim, čak ni palačinke – bila je iskrena pevačica.

Objasnila je i da joj unuke pomažu u kuhinji:

– Rea slaže krompir za musaku, a sada i ova mala počinje – rekla je Vesna.

Dodala je i da joj unuka ima sluha i da reaguje na mamine i tatine pesme najviše:

– Voli da peva, ima vrlo lep glas i ima sluha. Reaguje na pesme koje ja pevam, ali najviše voli mamine i tatine, ovu moderniju muziku.

Nekada je Vesna važila za najatraktivnu pevačicu stare Jugoslavije, ali ni danas ona ne ostavlja muškarce ravnodušnim, te ne krije da ima udvarače, posebno one mlađe:

– U mene su zaljubljeni, a ja se još nisam pronašla. Samo me dečaci muvaju. Pišemo jedni drugima. Oni mi pišu duge poruke, ja njima kratke. Meni treba neka fina duhovna ljubav. To su najveće ljubavi – bila je iskrena, pa dodala da li je izašla na sastanak sa nekim od njih:

– Pa nisam izašla sa osobama sa Instagrama. Dođu tamo gde pijem kafu, pa i oni popiju.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU