Oglas
· · Komentari: 0

Svi su joj se smejali dok je pevala "Ken li", a danas je uspešna biznismenka koja vodi ozbiljan posao daleko od muzičke scene (VIDEO)

Valentina Hasan je danas uspešna preduzetkinja, žena i majka

1658314237_Foto-Printscreen-YouTube---ArathBenedek.jpg
Foto: Printskrin/ JuTube - ArathBenedek
Oglas

Za Bugarku Valentinu Hasan čuo je gotovo ceo svet kada je u tamošnjoj verziji "Idola" pesmu "Without you" Maraje Keri pevala onako kako je čula i razumela - "Ken Li" (tulibu libu dautju).

Valentina je postala Jutjub senzacija, a snimak njenog nastupa je stigao čak i do Maraje Keri, a Ej-Bi-Si je emitovao prilog o "svetski poznatoj Bugarki".

I dok joj se čitav svet smejao, ona je pokrenula privatan biznis. Nije se ostvarila kao pevačica, ali tu joj ne ide loše.

Sada 42-godišnja Valentina uživa u životu daleko od scene. Ona je vlasnica jednog bara u Španiji, srećno je udata i ima troje dece. Dve od njih su bliznakinje, a treća devojčica, napisala je „Bugarska danas”.

Valentina danas ima 42 godine i uživa u životu daleko od scene. Ona je vlasnica jednog bara u Španiji (restoran i kafić kako ga opisuje), srećno je udata i ima tri ćerke od kojih su dve bliznakinje, piše "Bugarska danas".

Valentina i njen suprug odlučili su svojevremeno da napuste domovinu i potraže šansu negde drugde. Otišli ​​su na Pirinejsko poluostrvo, a nakon nekoliko godina porodica je počela da prikuplja novac i razvija lični posao.

Pročitajte još: HANI O DEČKU PRE ŽELJKA MITROVIĆA: "Rešila sam da ga prebolim, a onda smo se IZNENADA sreli na ulici..." (FOTO)

Otvorili su restoran u malom gradu u kojem žive i rade. Na leto idu kući u Bugarsku, na nekoliko nedelja, otkrivaju meštani sela Zvezdelina, odakle je Valentina.

- Ovde ima rođake i dolazi da ih vidi. Nije se promenila, iako već dugo živi u Španiji - rekli su prijatelji para. 

- Nikad na sebe nije gledala kao na zvezdu. Ona je prilično dobra osoba. Čini sve da ugodi ljudima - ispričale su Valentinine komšije.

Valentina je danas uspešna žena i majka, ostvarena u svakom smislu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas